Mennyibe fog nekem kerülni a weblap ?

Ezt a kérdést teszik fel a legtöbben, hiszen szeretnék tudni, hogy mennyi pénzzel számoljanak.
A válasz is nagyjából ilyen egyszerű : Függ a megjelenés minőségétől, a megrendelt oldal bonyolultságától, és a készítésére fordított munkaórától. Az természetes, hogy több menüpont esetében, több időt kell fordítani a weblapra. Ha például egy grafikát, vagy valamilyen kiegészítőt (pl.: flash) kell a weblaphoz beépíteni, akkor is több időt vesz igénybe az oldal elkészítése. Azonban nagyon fontos, hogy a minőséget nem érdemes beáldozni a gyorsaságért, mert igénytelen honlapok jönnek létre. És ez lesz az az oldal, amin nem fognak sok időt tölteni a nézelődők. Mivel én megpróbálok minőséget létrehozni minden weblap esetében, így a weblap ára a készítés elején csak hozzávetőleges.
A kész weblap végleges ára attól függ, hogy mennyi munka van egy oldal elkészítésében.

Mennyi idö alatt készül el a weblap ?

Ha tőlem rendeli meg egy weblapnak az elkészítését, akkor én azonnal arra törekszem, hogy a kész weblapot minnél előbb át tudjam adni önnek. A tapasztalataim alapján, ha minden információ a rendelkezésemre áll, akkor sem érdemes a weblapot 3 - 4 hétnél rövidebb idő alatt elkészíteni. Silány és összedobott munkát nem szeretnék kiadni a kezemből. Ezért kérem, hogy Ön mondja el, hogy mire gondolt a weblappal kapcsolatban, én pedig igyekszem elkészíteni a megbeszéltek alapján, amihez szükséges biztosítani a megfelelő időt. A célom, hogy a munka végén elégedett legyen a kész weblappal.

A Domain regisztrációt és a tárhelyet magam intézzem ?

Amikor megbeszéljük, hogy mik az elképzelések az új weblappal kapcsolatban, akkor tisztázzuk azt is, hogy milyen domain alatt fog futni az oldal. Lehetőség van arra, hogy Ön regisztráljon domain nevet. A tárhelyet is intézheti, ha ezt jónak látja. Ebben az esetben nekem csak a tárhelyhez szükséges belépési azonosítók kellenek, mivel a kész weblapot fel kell tölteni a szerverre.
De ha engem bíz meg azzal, hogy a domain nevet beregisztráljam, akkor ennek is eleget teszek. Közösen kitaláljuk, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb domain név a készülő weblaphoz. Majd ha ez megvan, akkor elindítom a folyamatot. Kettő napon belül a regisztrációt elvégzi a szolgáltató és a tárhelyet is adja a domain névhez. Mindig igyekszem a leggazdaságosabban kiválasztani a domain + tárhely kombinációt.

Az így elkészült weblap kinek a tulajdona ?

Az elkészült weboldal akkor válik az Ön tulajdonává, ha az elkészítéséért meghatározott összeget kifizeti. Egészen addig a készítő szellemi termékének számít.

Miért html-ben és css-ben készül az oldal ?

A html rendszerben és css felhasználásával elkészített weboldalak ugyanolyan hatékonyak keresőoptimalizálás szempontjából, mint a Joomla vagy Wordpress oldalak. Ugyanúgy minőséget lehet nyújtani dizájn szempontjából is. Ezen felül pedig sokkal olcsóbbak, mintha bonyolult programozást alkalmaztak volna. A html oldalakat is ugyanúgy ki lehet egészíteni php vagy mysql háttérrel, mintha az egész oldal eleve php-ban íródott volna. Még ha flash-t alkalmazunk is az oldalon, akkor is teljes értékű honlapot kapunk.