Bajcsy óvoda hivatalos weblapja

Kaposvári óvoda
7400, Kaposvár

Óvoda

Honlap készítése : folyamatban...

Bajcsy óvoda Kaposvár

A kaposvári Bajcsy óvoda szeretett volna minden érdeklődő számára megjelenni. Hivatalos honlapon közzétesznek mindent, ami szülőre, gyerekre, látogatóra vonatkozhat. A hozzá tartozó három tagóvoda is megtalálható a honlapon. Látogassa meg ön is vagy vegye fel velük a kapcsolatot.

Villanyszerelés - Somogy megye

Villanyszerelés
7400, Somogy megyében

Villanyszerelés, Solar Technika, Medenceépítés, uszodatechnika

Honlap készítése : folyamatban...

Villanyszerelés Somogy megyében

Büchler Tamás, regisztrált villanyszerelő hivatalos weblapja. Munkái során kibővítette tevékenységét az igényeknek megfelelően. Nem csak villanyszereléssel foglalkozik, hanem a medenceépítés és a Solar Techika kivitelezésében is segítséget nyújt. Tájékozódjon honlapján ön is.

Rendörségi konyha - Étterem

Rendörségi konyha
7400, Kaposvár

Ebédeltetés, házhoz szállítás, vendéglátás

Honlap befejezése : 2013

Rendőrségi konyha

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületében található konyha az interneten is szeretné elérhetővé tenni minden kedves vendége számára, hogy rendelni tudjon. Ezzel hatékonnyá és gyorssá tudja tenni a megrendelt ételek házhoz szállítását. A weblap elkészítése hozzájárul ahhoz, hogy mindezt folyamatosan, egyre bővülő mennyiségben kivitelezhető legyen.

Bencsik Jenö - Burkoló

Bencsik Jenö
7400, Kaposvár

Burkolás, kömüvesmunka, szigetelés, vakolás, stb...

Honlap befejezése : 2012

Bencsik Jenő - burkoló

A házon kívüli és házon belüli teendők végrehajtására sokszor szakemberek segítségére van szükségünk. Nem mindegy, hogy milyet választunk. Bencsik Jenő azonban mindenkinek segít, amennyiben erre megkérik. A kész honlapon tájékozódhat munkájáról.

Ági konyhája - Ételbár

Ági konyhája
7400, Kaposvár

Ételbár, ételkiszállítás

Honlap befejezése : 2012

Ági konyhája ételbár

Régóta gondolkodott az ételbár tulajdonosa, hogy a munkájához szükség lenne egy weblapra, amivel nagyban megkönnyíti a munkáját. Mivel nem csak ételbárként működnek, hanem kiszállítóként is, így valóban szükséges az újonnan elkészült weblap segítsége. Rendeljen tőlük Ön is.
A HONLAP MEGSZÜNTETTE A SZOLGÁLTATÁSÁT.

Praxis zenekar honlapja

Praxis zenekar
7400, Kaposvár

Szórakoztatás

Honlap készítése : folyamatban...

Praxis zenekar

Fiatalokból álló zenekar szerette volna, ha hivatalosan is elérhetőek lesznek egy honlap segítségével. A jelenlegi honlap készítése folyamatban van. Elkészülte után egy nagyon jó zenekarral találkozhat minden érdeklődő és internetező személy.
A HONLAP MEGSZÜNTETTE A SZOLGÁLTATÁSÁT.

Könyvkötészet, Bibliaborító

McNeill Brigitta
7400, Kaposfüred

Könyvkötészet és bibliaborítók

Honlap befejezése : 2011

Breeseihon - Biblia borítók

Kiváló minőségű és szépségű könyvborítókat készít ennek a honlapnak a tulajdonosa. Ezen felül pedig Bibliaborítók is készülnek a keze alatt. A honlap elkészítésével most már a világhálón is láthatja mindenki ezen remekműveket.
A HONLAP MEGSZÜNTETTE A SZOLGÁLTATÁSÁT.

Jo-Vet Kft honlapja

Jo - Vet Kft
7400, Kaposvár

Állateledelek, felszerelések, Gazdabolt

Honlap befejezése : 2011

Jo-Vet Kft

Állateledellel és állatfelszereléssel foglalkozó vállalkozás szerette volna, ha egy honlapon keresztül ismertté válik. A cég Gazdaboltot is üzemeltet, ami sokak számára elérehtő áron biztosítja a szükséges eszközöket. Érdemes őket megkeresni.

Elit General Kft honlapja

Elit Generál Kft honlapja
Budapest

Építkezés, felújítás, renoválás, stb...

Honlap befejezése : 2011

Elit Generál Kft

A honlap elkészítésének célja az volt, hogy Budapesten és környékén elősegítse a felújítandó épületek renoválását. A cég több, minőségi referenciával rendelkezik. Budapesten és az ország bármely részén vállalnak felújítást.
A CÉG MEGSZÜNT.

Hímzés - Varrás

Karakteres Kft
7400, Kaposvár

Gépi hímzés, varrás, textildekoráció, stb...

Honlap befejezése : 2011

Hímzés, Varrás

Ki ne szeretett volna hímeztetni az ingére egy szép virágmintát ?
A Karakteres Kft ebben segít minden kedves érdeklődőnek. Képet tesznek bögrére vagy pólóra, hímeznek és varrnak. Mindezt géppel, ami lehetővé teszi a minőségi munkát. De ha nagy tételben szeretne vásárolni náluk, akkor kedvezményt is kap.
A HONLAP MEGSZÜNTETTE A SZOLGÁLTATÁSÁT.